Tamtam

edito

Vooruitgaan!

“Welkom op de portaalsite ...”

Welkom op de portaalsite van de diensten Jeugd en Sport van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

+ Lees het vervolg

Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelOp de voorpagina

De scholieren onder de basketringen

 

De interscholen mini-basketmeeting is intussen aan z’n 10de editie toe ! Op zaterdag 11 maart 2017, vanaf 9 uur, verzamelen de leerlingen van de basisonderwijsinstellingen te Sint-Lambrechts-Woluwe onder de basketringen. Een duo-organisatie van de gemeentelijke sportdienst en Royal Linthout BC, die voorbehouden is aan de kinderen van het 4de, 5de en 6de jaar. Het betreft een uitdrukkelijke en logische keuze gelet op enerzijds de technische aard van de betrokken sport en anderzijds de beperkte oppervlakte waar de wedstrijden plaats vinden, nl. de omnisportzaal van het sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Verschillende terreinen met gewijzigde afmetingen worden aangelegd om de wedstrijden te laten doorgaan.

 

+ Lees het vervolg

Niet te missen

Ontspanning

8ste klapper voor « Dancité Jazz »

Wolubilis

18 en 19 februari 2017

 

« Dancité Jazz » staat voor uitzonderlijke ontmoetingen, uitwisselingen en kunstzinnige vertolkingen van hoog gehalte die jazz in de schijnwerpers wensen te zetten. Het is een ontdekkingstocht om de vele facetten van dansstijlen en dansers in België naar waarde schatten. In ons land zijn er namelijk tal van dansers, ontwerpers en begeleiders actief die de jazz in hun bloed hebben maar eigenaardig genoeg, zeer zelden deel uitmaken van de grote choreografische ensembles.

 

Vanuit deze vaststelling wenste Alexandra Verbeure, directrice van het Alaeti Dance Center, dansschool met standplaats te Wolubilis, te reageren. In 2009 heeft ze samen met Brenda Ingenito, choreografe en dansprof bij Alaeti, een groot jaarlijks evenement opgezet voor het publiek. Het succes is meteen aangeslagen. Op 18 en 19 februari a.s. viert « Dancité Jazz » reeds z’n 8ste verjaardag.

 

+ Lees het vervolg

Publiceer uw evenement in Tam Tam

Organiseert u een evenement?
Stuur ons uw voorstellen en de meest interessante ervan worden op de site vermeld.

 

+ Stuur ons een evenement

Sportuitslagen

 

+ Basket 2017

In het kort vereniging Jeugd
Andere evenementen
In het kort sportClubs