Enfants de la plaine de Roodebeek

vereniging

JJJY

Voor het geheel klein

 

Activiteiten voor kinderen van 2 ½ tot 12 jaar georganiseerd gedurende elke vakantieperiode.

 

De animatie wordt wekelijks verbonden aan een thema, dat aansluit bij de belangstellingssfeer van de kinderen. In een ontspannen sfeer worden allerlei activiteiten aangeboden: creatieve ateliers, kringspelen, pleinspelen, uitstappen, sport,… Naargelang hun leeftijd gaan de kinderen één maal per week naar het zwembad.

 

Wekelijks gaat het hele speelplein op uitstap. Om de animatie af te stemmen op de mogelijkheden van de kinderen, worden de deelnemers in verschillende homogene leeftijdsgroepen opgevangen. Dit sluit echter geenszins leeftijdsoverschrijdende activiteiten uit tijdens de uitstappen en de feestjes. Kortom, het doel van deze speelplein werking is de kinderen een echte vakantie te bezorgen.

 

Logo VGC (Vlaamse Gemeenschaps Commissie)

Niet te missen

Sport

Sint-Lambrechts-Woluwe op grote voet

Sint-Lambrechts-Woluwe

zondag 14 mei 2017

Weldra is het 10 jaar geleden dat de « 15 Km van Sint-Lambrechts-Woluwe» de straten van onze mooie gemeente doorkruist, telkens een gelegenheid om haar patrimonium te (her)ontdekken en naar waarde te schatten. Tijdens elke nieuwe editie van deze populaire jogging wordt het vorige deelnemersaantal overtroffen, het bewijs, voorzover nodig, van de aantrekkingskracht ervan op de langsafstandslopers. Van 559 in 2009, het jaar van het eerste startschot heeft het evenement intussen de kaap van 3000 deelnemers genomen, de score van de vorige editie. Deze grens zou logischerwijze opnieuw doorbroken worden op 14 mei a.s.

 

+ Lees het vervolg