Jeugd - Archieven

Kruisboog-Hadewijch viert 50ste verjaardag

Al 50 jaar lang maakt Scouts en Gidsen Kruisboog-Hadewijch deel uit van het Vlaamse vereningingsleven in Sint-Lambrechts-Woluwe. Met om en bij de 100 leden is dit één van de grootste scoutsgroepen uit Brussel. Wekelijks komen kinderen en jongeren samen om d.m.v. sport en spel zich een aantal vaardigheden eigen te maken, zoals samenwerken, sociale vaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Het startschot van de festiviteiten ter gelegenheid van hun 50ste verjaardag werd gegeven op 6 februari 2011. Toen werden 2 grote verjaardagstaarten aangesneden en uitgedeeld aan de leden en hun ouders. Het hoogtepunt wordt echter het groepsfeest dat zal doorgaan op 26 maart 2011 vanaf 15u in het Angelusinstituut te Sint-Lambrechts-Woluwe.

In de loop van de namiddag is er een grote show door leiding en leden en wordt er allerlei randanimatie voorzien voor jong en oud. De avond wordt afgesloten met een spetterende vuurshow en een kampvuur. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan de oud-leiding en oud-leden van de groep. Er worden 5 trofeeën uitgereikt voor personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd in de geschiedenis van Kruisboog-Hadewijch. Bovendien worden foto’s van de beginjaren tot nu en filmpjes tentoongesteld.

Iedereen is welkom vanaf 15u in het Angelusinstituut. Vanaf 18u wordt er vol-au-vent met frietjes voorzien. Hiervoor dient u zich in te schrijven via de website www.kruisboog-hadewijch.be. Ook voor verdere informatie kan u op onze website terecht.

X