Verenigingen

Sint-Lambrechts-Woluwe is een dynamische gemeente: alle dagen wordt deze vaststelling bewaarheid. De dienst verenigingsleven draagt hiertoe aanzienlijk bij.

Onze mooie gemeente is rijkelijk voorzien van actieve verenigingen, kringen en groeperingen in een groot aantal verschillende domeinen: van creatieve derde wereldkunsten tot bibliotheken, gezondheid, onderlinge hulp en ondersteuning, kleuterhulp, natuur en milieu, muziek en dans, vorming, hersensport, …

Meestal worden deze activiteiten begeleid door vrijwilligers die er de ruggengraat van uitmaken. Een diverse waaier aan activiteiten wordt aangeboden, aan een heel breed publiek, van de allerjongsten tot de ouderen.

Deze verenigingen worden hierna ondergebracht per categorie. Ze worden eveneens hernomen in de Gids van het verenigings- en sportleven te Sint-Lambrechts-Woluwe, waarvan de nieuwe editie verschenen is in februari 2017 en die een overzicht biedt, op de meest uitgebreide wijze, van deze bijzondere sector in onze gemeente. Deze publicatie is eveneens gratis verkrijgbaar op eenvoudige aanvraag (02 732 28 37 – va-vl@woluwe1200.be)

Indien u verantwoordelijke bent van een vereniging die niet opgenomen is in dit repertorium of waarvan de gegevens verkeerd zijn voorgesteld, laat het ons dan aub weten via deze inlichtingenfiche die u ons dan zo spoedig mogelijk opstuurt.

Informatie op de Raad voor het Verenigingsleven

X