Verenigingsleven - Archieven

Hof-ten-Berg feest !

Op zaterdag 22 juni, op de drempel van de zomer en zoals elk jaar omstreeks dezelfde periode, plaatst de wijk Hof-ten-Berg zichzelf in de schijnwerpers om te feesten. Van 10 tot 18u vindt er een verscheiden programma plaats in de Wolvenslaan en omgeving met ontspannende animaties voor de ganse familie. De jeugddienst, in samenwerking met de Moderne Woning, het buurtcomité « De 50 », de “Inwoners in Actie”, “Wolu-Services” en een groep buurtvrijwilligers, tekenen voor de omkadering ervan.

Naar het voorbeeld van de vorige edities, is de site bezaaid met springkastelen en zwiermolens maar ook met enkele spectaculaire fonkelnieuwe attracties zoals « Water Ball », een doorzichtige opblaasbare zeepbel waarmee verplaatsingen op het water mogeljk zijn en « Spider Tower », een klimmodule aangebracht op de binnenzijde van een toren. Schminkstands, ballonbeschilderingen, acrobaten en rondlopende clownsvervolledigen het spektakel dat in het bijzonder toegespitst is op kinderen.

De grotere kinderen worden ook niet vergeten ! De bal is alomtegenwoordig op twee toernooien, één voor mini-voetbal en een ander voor “streetball”, terwijl de zondagse petanquespelers, die trouw elke week aanwezig zijn op de “Tripletten in de stad”, zich voor één keer de moeite zullen moeten getroosten om voor de gelegenheid op een zaterdag te spelen.

De muziek krijgt ook een plaats toebedeeld in het dagprogramma : gedurende het ganse feestverloop animeert de webradio van “Wolu Jeunes” een podium met directe uitzendingen en ‘live’ voorstellingen van enkele “huis” DJ’sevenals de groep « Freddy Loco and his Gordo’s Ska Band ». Vermelden we nog dat, zoals gewoonlijk, de smulpapen terecht kunnen voor een verlokkelijke « gezinsdrink » en de « bewonersbarbecue ». Geen kans tot verveling !

Info : diensten van de schepen Eric Bott : 02 732 28 37 – info@wolu-jeunes.be

X