Zaal "La Rotonde"

Zaal voor feesten, dansavonden, conferenties, seminaries, tentoonstellingen, …
Toegang begrensd tot maximum 200 personen
Professionele keuken staat ter bschikking
Gemakkelijke toegang en ruime parking

la-rotonde-interieur

Verhuurtarieven

Zonder gebruik van de keuken : 750 €
Met gebruik van de keuken : 1000 €
Oudejaarsavond en Nieuwjaars : 1500 €

Deze prijzen omvatten de verhuur van de zaal tot 3 uur ’s morgens en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid tegeonver derden als organisator. Vrije keuze van traiteur, en van niet-alcoholische en alcoholische en dranken, met uitzondering van bier.

Verscheidene kortingen worden toegkend :

  • aan de sportclubs van Sint-Lambrechts-Woluwe : 400 € (alleen op vrijdag)
  • ter gelegenheid van colloquian die tijdens de week worden georganiseerd (maandag tot vrijdag) en die ten laatste om 23u30 eindigen : 400 €

Huur tafellaken : 8 €/lakken

Een verminderd tarief wordt gehanteerd (50 € / uur), zonder gebruik van maandag tot donderdag, voor alle verhuringen van maximum 3 uur, zonder gebruik van de keuken en eindigend vóór 16 uur.

Andere voordelen die worden toegekend aan de sportclubs van Sint-Lambrechts-Woluwe :

  • Kosteloos gebruik, eenmaal per jaar, met uitzondering van de opkuiskosten 180 €) en de verzekering (70 €) indien subsidies ontvangen voor «jeugdtrainers»
  • Kosteloos gebruik, eenmaal per jaar ter gelegenheid van feesten voor de 25ste, 50ste, 75ste en 100ste verjaardag van de oprichting van de club.

Waarborg

1000 € in contanten.

Oppervlakte

400 m²
Maximum capaciteit : 200 gezeten personen (wettelijke norm)

Verbruik

Bier (op vat) en Soft wordt besteld bij het restaurant “la Rotonde”
Tél : 02 772 57 54 (gesloten op maandag)

Reservatie

Alle aanvragen tot gebruik van de zaal gebeuren schriftelijk aan het Sportfonds, Paul Hymanslaan 2 te 1200 Brussel, ter attentie van de voorzitter, de Heer Eric BOTT, tenminste 21 dagen vóór het geplande gebruik, onder voorbehoud van beschikbaarheid van de zaal. U preciseert welke de aard is van de manifestatie, het verloop van de activiteiten en een schatting van het aantal personen.

De huurder neemt tenminste één week vóór de manifestatie contact op met de beheerster, mevrouw Patricia Verhoeven, op 02 761 03 48 of 02 770 03 44, teneinde in gezamenlijk overleg een afspraak te maken voor een plaatsbeschrijving en de overhandiging van de sleutels van de zaal.

Actualiteit

X