Verenigingsleven - Archieven

‘Keineige’ ambiance tot een gat in de « Nacht »

« Nacht van de sport » heeft altijd een megasucces. Blijft de vastestelling dat tijdens de laatste edities de kaap van duizend feestgangers telkens comfortabel overschreden werd. Dit zou opnieuw het geval moeten zijn op zaterdag 1 juni a.s. en de ijsbaan van Poseidon is opnieuw ‘the place to be’…

Het weerkerend succes van dit groots muziekfeest is grotendeels te danken aan de ongeëvenaarde formule : een opstapje via een gastronomisch diner, gevolgd door een dansavond waarin steeds de optredens van enkele artiesten of groepen harmonieus worden verweven.

Dit jaar worden de eerste hapjes van de buffetmaaltijd (enkel via reservatie) geserveerd vanaf 19u op te gitaartonen van de Bretoense zanger en gitarist Gérard Jaffrès en zijn orkest. De DJ’s doen hun intrede om klokslag 22u en laten tweemaal hun schijven op U los om vervolgens plaats te maken voor de uitgenodigde spektakelartiesten.

Vooreerst is François Feldman aan de beurt, zanger/schrijver van een lange reeks hits op de kruising van de jaren ’80 en ’90 (« Joue pas », « Les valses de Vienne », « Joy », « Petit Frank »,…), die de kassa heeft doen rinkelen en hem in de hoogste regionen van de hitparade heeft gekatapulteerd. Sinds enkele jaren is hij lid van een succestournee « RFM Party 80 », en is hij eveneens verschenen op het grote scherm met een vertolking van z’n eigen rol in de film « Star 80 ».

Vervolgens verschijnt Ben Jack’son op het podium, de enige nabootser-dubbelganger van Michaël Jackson die vermeld staat op diens officiële website. In het gezelschap van z’n danseressen en dansers, zal hij de pijnlijke gelijkenis met de ‘King of Pop’ duidelijk maken en een verbazingwekkende prestatie brengen van de voornaamste succesnummers van de Amerikaanse superstar.

Gesofisticeerde lichtspektakels, lasers, rookkanonnen, geluids- en lichtanimatie in handen van één van de meest prestigieuze Belgische DJ-groeperingen en een tombola met meerdere kostbare loten vullen het plaatje aan van deze dolle “sportnacht 2013” die tot in de vroege uurtjes doorgaat… J

  • Maaltijd (enkel via reservatie), concerten en dansavond : 35 €
  • Concerten en dansavond (vanaf 22u30) : 20 € / 15 € in voorverkoop / 12 € J1200 kaart

Info en reservatie : 02 777 14 32 – nds.woluwe@gmail.com

X