Sport - Archieven

Gala-avond voor de meest verdienstelijke sportievelingen van Sint-Lambrechts-Woluwe

De grote sportieve reunie van Sint-Lambrechts-Woluwe heeft plaats op 1 december aanstaande, in de spektakelzaal van Wolubilis (Paul-Henri Spaakpromenade 1). Immers, op die zondagavond vanaf 18 uur wordt het doek gelicht voor de toekenning van de palmares van de overwinningen van de sport en de toekomst.

De winnaars van dit oogstjaar 2013, individuele sportlui en ploegen van Sint-Lambrechts-Woluwe, die een opmerkelijk parcours hebben afgelegd in de loop van het voorbije jaar, zijn sinds enkele dagen uitgekozen geweest door de leden van de raad van bestuur van het Sportfonds.

De presentatie is in handen van de journalist van Be TV, Jean-François Remy. De uitreiking van de beloningen zal eveneens gepaard mgaan met een eerbetuiging aan enkele verdienstelijke bestuursleden en ondersteunende ldeden van het eerste uur. Naar goede gewoonte zal het sportgebeuren op harmonieuze wijze worden ingekapseld in enkele wervelende spektakelvoorstellingen- muziek, dans en humor– die jeugdige artiesten van de gemeente de kans verschaffen om op de scène van Wolubilis te staan.

Het publiek zal zodoende een warm applaus kunnen geven aan de leerlingen van de dansscholen Alaeti Dance Center, Movimento en Rythm & Dance, een kwartet van saxofonisten van de Muziekacademie van Sint-Lambrechts-Woluwe, Bastien Bott als stand-up, de zangeres Mathilde Caillou evenals de zanger en gitarist Phorin, nog steeds kandidaat voor de televisie-uitzendingen « Belgium’s Got Talent ».

Informatie : diensten van schepen Eric Bott – 02 776 82 56 – sport@woluwe1200.be

X