Sport - Archieven

Carnavalstages in de Wolu Tennis Academy

Naast de waaier aan lessen (baby-tennis, mini-tennis, maxi-tennis/initiatie en vervolmaking, précompetitie et competitie, fysieke trainingen, volwassenen/lessen tijdens de dag, ‘s avonds en in het weekend, bedrijvenformule) die de leraars in de installaties van het gemeentelijk stadion Fallon (J.F. Debeckerlaan 54) geven, stelt de Wolu Tennis Academy tijdens de schoolvakanties ook verschillende stages voor bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.

Deelnemers krijgen in een open en aangename sfeer een hele reeks activiteiten voorgeschoteld waarbij iedereen aan zijn eigen tempo kan werken en vooruitgang kan boeken.

Dit is ook nu weer het geval tijdens de carnavalvakantie van 3 t/m 7 maart. Wat is er allemaal mogelijk ? Halve dagen mini-tennis (‘s morgens of in de namiddag), halve of hele dagen tennis, halve dagen competitietennis en een stage voor volwassenen in de avond. Ook de formule « Sport & Fun » (tennis + Engels) wordt opnieuw aangeboden. Deze formule werd samen met de vereniging « Kids&Us » ontwikkeld en werd vorige zomer al met heel wat succes aangeboden.

Info : 02 761 03 43 – info@tennis-wslw.bewww.tennis-wslw.be

X