Sport - Archieven

De Wolu Tennis Academy denkt al aan de zomer

Met uitvalsbasis het Fallonstadion organiseert Wolu Tennis Academy een uitgevreid gamma aan tenniscursussen (Baby-Tennis, Mini-Tennis, Maxi-Tennis/beginners en vervolmaking, voorbereiding op wedstrijd, wedstrijd en intensieve wedstrijd, lichamelijke training, dag-, avond-, en weekendcursussen, bedrijven’special’) gedurende het hele jaar. Daarenboven worden er, voor kinderen vanaf 6 jaar, meerdere stageformules voorgesteld, tijdens elke schoolvakantie. De volgende zomervakantie ontsnapt trouwens niet aan deze regel…

Tijdens juli en augustus zijn er de gebruikelijke formules (tennis, wedstrijdtennis, tennis/Engels, tennis/multisport en tennis/bewegingsleer), alsook een handvol onuitgegeven stages die de tennisbeoefening combineren met een andere activiteit. Een opsomming vindt u hieronder :

Tennis/Circus (van 6 tot 12 jaar)

Inleiding tot de verschillende circusknepen (goochelen, evenwicht, diabolo,…) op speelse wijze. De week eindigt met een klein spektakel.

Tennis/Voetbal (van 8 tot 12 jaar)

In samenwerking met Woluwe FC. De deelnemers ontwikkelen, van beginnersniveau tot gevorderden, zowel hun technische vaardigheden (balcontrole, dribbels en passen,… als hun spelinzicht in gezamenlijk verband, bv. op wedstrijdniveau.

Tennis/Turnen (van 6 tot 12 jaar)

Dankzij een aanpak van technische basishandelingen op verschillende turntoestellen (grond, balk, rekstok, schraag), verbeteren de kinderen vlug hun coördinatie, het aanvoelen van hun eigen lichaamsbeeld, hun evenwicht, hun vaardigheid,…

Tennis/Cinema (vanaf 8 jaar)

Een boeiende ontdekking van de basisbegrippen van de film (van het schrijven van een scenario tot het draaien langsheen de productie, het geluidsgedeelte, de acteerprestaties, …) met de verwezenlijking van een kortspeelfilm. Deze wordt vertoond op het einde van de week en alle deelnemers ontvangen er een kopie van.

Een stage Tennis/Dans kan nog worden toegevoegd aan dit reeds rijkelijk gevuld programma …

Inlichtingen:
02 761 03 43
fondssportif@woluwe1200.be
www.facebook.com/wolutennisacademy

Previous Article
Voer voor plaatjesjagers...
X