Sport - Archieven

Tennisstages tijdens de Allerheiligen-vakantie

De Wolu Tennis Academy die actief is op de terreinen van het Fallonstadion (J.F. Debeckerlaan 54), stelt tijdens elke schoolvakantieperiode verschillende stageformules voor. Zo ook tijdens de Allerheiligenvakantie (herfstvakantie van 2 tot en met 6 november) : halve dagen Mini-Tennis (in de morgen of in de namiddag), halve en volledige dagen Tennis evenals modules voor volwassenen tijdens de avond.

>De begeleiding wordt verzekerd door een team van gediplomeerde en ervaren tennisleraren. De Wolu Tennis Academy heeft trouwens begin 2014 een keurmerk van uitmuntendheid ontvangen van de AFT (Association Francophone de Tennis) voor het model « Animatie/Vorming ».  Deze onderscheiding word toegekend op basis van zeer precieze criteria en is het bewijs van een zeer kwaliteitsvolle begeleiding van deze modules, zowel administratief als sportief.

Ongeacht de leeftijd – vanaf 6 jaar- en het sportief niveau van de geïnteresseerden, vindt eenieder, in het geheel van de voorgestelde stages, een geschikte formule die beantwoordt aan de verwachtingen.

Inlichtingen : 02 770 03 44 – fondssportif@woluwe1200.bewww.tennis-wslw.be

X