Verenigingsleven - Archieven

Het festival « Dancité Jazz » komt naar Wolubilis !

Vijfde uitgave van het festival « Dancité Jazz » op 22 en 23 februari in het cultuurcentrum Wolubilis ( P.-H. Spaakpromenade 1). Deze choreografische ontmoeting die georganiseerd wordt door het Alaeti Dance Center met de steun van JJJY en het Sportfonds van Sint-Lambrechts-Woluwe wil ons op een originele manier de verschillende facetten van de jazzdans laten ontdekken en leren appreciëren.

In de loop van het weekend worden er drie verschillende voorstellingen gegeven. Jongvolwassenen en volwassenen, van het niveau ‘gevorderden’ en ‘(semi-)professioneel’ treden in de spotlights op zaterdag om 20u30 en op zondag om 20u, terwijl de jonge dansers van 9 tot 16 jaar hun kunnen op zondagnamiddag (14u) zullen etaleren. Net zoals de voorbije jaren zal het publiek ook nu weer kunnen genieten van de virtuositeit van honderden dansers uit verschillende scholen en danscompagnieën.

Dit jaar zullen er tijdens die twee dagen voor het eerst ook een aantal « Jazzateliers » georganiseerd worden. Een ideale gelegenheid voor ontmoetingen en uitwisselingen tussen deelnemers, dansers, leraars en choreografen van verschillende strekkingen.

Info : 0476 80 13 07 – info@dancite.bewww.dancite.be

X