Jeugd - Archieven

« Beng » tegen de muren van het Jeugdhuis

Van 15 tot 22 april a.s. staan Michal Borowski en Polux One op de artiestenaffiche van het Jeugdhuis van Sint-Lambrechts-Woluwe(Prekelindenlaan, 78). De inhuldiging heeft plaats op 15 april om 18u.

Deze twee scheppende geesten, door vriendschap verbonden gedurende een zestal jaren, hadden reeds geruime tijd een gezamenlijke tentoonstelling op ‘t oog. Ondanks hun sterk verschillende stijlen, zijn de artistieke werelden waarin ze ronddolen zeer vergelijkbaar. Met reeds verschillende projecten die de stempel van hun samenwerking dragen, is er geen enkele twijfel meer over hun wonderlijke samenwerking: hun ideeën werken aanstekelijk.

Illustratietypografieontwerpenbeeldhouwen, Michal en Polux zwenken met een prachtig en onvoorstelbaar gemak tussen de verschillende technieken waarbij zowel individuele als gezamenlijke werken worden voorgesteld, bewijzen van hun veelzijdig talent. Het duo werkt naadloos samen. Er is wederzijds respect en dit is voelbaar doorheen de gehele tentoonstelling genaamd ‘Beng’. Het is nu aan het publiek om hun tekeningenbrieven en monsters te appreciëren.

De tentoonstelling is toegankelijk van maandag tot vrijdag, van 10 tot 15u – op woensdag, van 10 tot 13u.

Info : diensten van schepen Eric Bott – 02 732 28 37

Next Article
Paasvakantie 2016
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X