Sport - Archieven

« Start to run » : een nieuw seizoen komt er aan !

Sinds 2008 is er te Sint-Lambrechts-Woluwe mogelijkheid om cursussen « start to run » te volgen. Van seizoen tot seizoen vult het peleton deelnemers zich aan en blijven de cursussen draaien op kruissnelheid.

Ter herinnering, het eenvoudig concept dat ten grondslag ligt : een loopprogramma ter bevordering van de fysieke conditie, opgezet door de ploeg van het magazine « Lopen en Gezondheid » Zatopek en toegankelijk voor iedereen.

Het is een programma dat bedacht is op groei. Om eenieder toe te laten de eigen inspanningsbehoefte te ontdekken, zijn er verschillende modules ontwikkeld die in stijgende lijn gaan, gespreid over telkens een periode van ongeveer drie maanden en begeleid door gespecialiseerde monitoren.

De volgende cycli gaan van start op 18 januari in verschillende groepen: maandag (Niveau 1 – doelstelling : 5 km), dinsdag (Niveau 2 – doelstelling : 10 km) en donderdag (Niveau 3 – doelstelling: 15 km / Niveau 4 – doelstelling : 20 km), telkens om 18u30, vertrekkende van de atletiekpiste van het Fallonstadion ( Struykbekenweg 2).

De deelnemersbijdrage voor een volledige module is 20 € voor de inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe (25 € voor de anderen). Voor dit bedrag is men verzekerd en ontvangt men gepersonaliseerd trainingsboekje met praktizche raadgevingen alsook een gratis exemplaar van het magazine « Lopen & Gezondheid » Zatopek.

Noteer nu reeds eveneens de eerste stappen van de volgende lentesessie die gepland is vanaf maandag 11 april.

Inlichtingen : 02 770 03 44 – fondssportif@woluwe1200.be

Previous Article
In vorm voor de zomer !
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X