Verenigingsleven - Archieven

Wijkfeesten : Hof-ten-Berg sluit de reeks af !

In aansluiting op de feesten van de jeugdantennes Andromeda en Malou Junior, neemt die in hartje Hof-ten-Bergde fakkel over op zondag 19 juni met de organisatie van het wijkfeest op het ludieke thema « Uitdagingen en duels » met onder andere een hele reeks spectaculaire blaasstructuren om er tegen aan te gaan en om zich te vermaken met lachsalvo’s, in gezinsverband of onder vrienden. De kinderen zijn uiteraard heer en meester van dit spektakel maar voor iedereen is er wel een verrassing !

Temidden van het arsenaal van attracties die verspreid op de site terug te vinden zijn, vermelden we een ontspanningscentrum met kleine obstakels, een mini glijbaan en een ballenbad, een snelheidsparcours, een sumo-vechtzone, een boogwedstrijd, een « Equalizer », een « heksenbezem »,… Zoals u kan merken, een heel gamma om snelheid, kracht, evenwicht of handigheid uit te testen.

Muziek en dans staan natuurlijk op het programma, met concert en spektakel maar de definitieve keuze ligt nog niet helemaal vast bij verschijnen van dit nummer. Het ronde leer is vanzelfsprekend ook van de partij ter gelegenheid van een mini-voetbaltornooi. Ook « De tripletten in de stad », de wekelijkse petanque-happening op zondag vereert de wijk met een bezoek. Drinkstands, verfrissingen en warme snacks vervolledigen het aanbod. Alle opbrengsten van die dag gaan naar de organisatie van de volgende Sint-Niklaasfeest ten voordele van de wijkkinderen.

Inlichtingen: diensten van schepen Eric Bott – 02 732 28 37

X