Sport - Archieven

Binnenkort het openlucht tennisseizoen

Indien de weergoden niet te nukkig zijn, kan het openluchtseizoen beginnen op hetzelfde moment als de Paasvakantie op de tennisterreinen van het Fallonstadion te Sint-Lambrechts-Woluwe (J. F. Debeckerlaan, 54): het weekeinde van 26 en 27 maart. Verschillende abonnementsformules worden aangeboden (volwassenen/ senioren / studenten / gezinnen / bedrijven) evenals de mogelijkheid om de terreinen af te huren per uur tegen zeer schappelijke prijzen, in het bijzonder voor de inwoners van de gemeente (inlichtingen: 02 761 03 48).

De toegankelijke infrastructuur bestaat uit 8 gravelterreinen, waarvan 3 permanent overdekt. Sinds 2014 zijn er 4 terreinen (2 binnen- en 2 buitenterreinen) aangelegd in kunstbekleding (French court). Afgezien van eenuitstekend speelcomfort is deze bekleding bij uitstek geschikt voor spel in bijna alle weersomstandigheiden, niet in het minst na een stevige regenbui.

+ Tarieven (.pdf)

De « Wolu Tennis Academy », een tennisschool met uitvalsbasis het Fallonstadion en met AFT (Association Francophone de Tennis) label voor z’n animatie-/vormingsmodel zou één van de eersten moeten zijn om te genieten van de buitenterreinen vermits ze er stages organiseert van 29 maart tot 1 april en van 4 tot en met 8 april.

Onder de leiding van een ploeg gediplomeerde en ervaren leraren ziet het tweewekelijks programma er als volgt uit: halftijds mini-tennis (van 9u tot 12u of van 13u tot 16u) voor de 5-8 jarigen, halftijds tennis (van 9u tot 12u of van 13u tot 16u) of voltijds (van 9u tot 16u) voor de kinderen vanaf 9 jaar evenals voor volwassenen.

Inlichtingen: 02 770 03 44 – 0492 84 53 32 – info@tennis-wslw.bewww.tennis-wslw.bewww.facebook.com/wolutennisacademy

X