Verenigingsleven - Archieven

De familie feest !

Wat is er beter dan « Dynamifête »om de zomervakantie af te sluiten met een vrolijke en ontspannen toets ? Op twaalf maanden verwijderd van haar twintigste verjaardag, is dit festival uitgegroeid tot een vaste waarde in de feestagenda van Sint-Lambrechts-Woluwe en wordt iedereen, jong en oud, van harte uitgenodigd om samen een leuke familiedag te beleven.

Zondag 28 augustus, vanaf 10 uur, staat het speelplein van het Malouparken de ruime omgeving klaar om een hele rist animaties, attracties, spektakels en muzikale voorstellingen te ontvangen zoals dit de voorbije jaren het geval was. Een aantrekkelijk en gevarieerd menu wordt u voorgesteld door de gemeentelijke diensten jeugd, sport en verenigingsleven, in nauw verband met de verenigingen JJJY en het Sportfonds, ongeremd te beleven.

De toegang tot het feest alsmede tot alle erin voorgestelde activiteiten is, naar gewoonte, volledig kosteloos.

De Struykbekenweg niet toegankelijk vanuit de Stokkelse Steenweg, of de J.-F. Debeckerstraat. Gelieve er dus rekening mee te houden dat u die dag elders zult moeten parkeren, of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik maken van het openbaar vervoer.

Inlichtingen: Diensten van schepen Eric Bott – 02 776 82 53

X