Archieven

Lange Jojo, speciale gast op het zomerbal

Het een gaat niet zonder het ander ! Sinds ze tesamen optrekken, zijn de« Woluwéenne » en het Zomerbalonafscheidelijk met elkaar verbonden. Wanneer de laatste petanqueballen tegen elkaar botsen, gaan de spots aan, verspreiden de eerste muzieknoten zich en krijgt het ganse voorplein een feestelijk tintje…

Eens temeer wordt het aan de goede zorgen van Gérard Jaffrès overgelaten om de avond op gang te trekken die zaterdag 25 juni. Van deze Franse zanger en gitarist is wis en zeker geweten dat hij zich aan z’n woord houdt; begeleid door z’n groep muzikanten en zangers zet hij het podium in vuur envlam en raakt de danspiste nadien niet meer leeg.

Doorspekt met het juiste ritme en met een cocktail van standaard « pop/rock » refreinen en een snuif traditionele Bretoense volksmuziek heeft hij alle keren het publiek mee. Eerste akkoorden omstreeks 21 uur. De toegang is gratis.

Temidden van de eurocup voetbal konden we misschien moeilijker iemand geschikter vinden om de micro over te nemen dan Lange Jojo, met het onverslijtbare «E Viva Mexico» dat nog steeds deel uitmaakt van de muzikale bagage van elke supporter die zichzelf respecteert ! Als waardige vertegenwoordiger van een zekere nationale trots en van de Brusselse muzikale zwans, geeft hij ook het beste van zichzelf in alle andere hits zoals« Juul Cesar », « Sergeant Flagada » of nog « On a soif » en het onvergetelijke « Victor le footballiste »,…

Een DJ met draaitafel sluit de avond af in schoonheid. De toegang is gratis.

Eetgelegenheid : klassieke barbecue / koude vis- of Breughelschotels(mits reservatie vóór 23 juni op 02 761 03 44) / BBQ-schotels.

De toegang is gratis.

Inlichtingen : diensten van schepen Eric Bott – 02 776 82 58

X