Sport - Archieven

Basketgala te Poseidon : een verleidelijke affiche

De 3de editie van de Wolu Gala Basket wordt gehouden op zaterdag 30 augustus onder de ringen in de grote zaal van het sportcomplex Poseidon. Zoals tijdens de voorbije twee jaren hebben de organisatoren er een erezaak van gemaakt om alle ‘rebound’fans te verleiden.

Vanaf 9u ’s ochtends tot het eind van de voormiddag zijn het de jongeren van Royal Linthout BC die de aandacht opeisen tijdenbs een heuse wedstrijdenreeks. Om 14u30 vindt er een eerste krachttreffen plaats, tussen de vrouwenploeg van Castors Brakel, Belgisch kampioen 2014 en haar evenknie uit Nederland, nl. CBS Binnenland.

Dit duel op hoog niveau wordt gevolgd om 18u door een gelijkaardig evenement maar dan bij de heren, tussen eersteklasseploegen Basic-Fit Excelsior Brussels en Pro B française ESSM Le Portel, finalist in de play-offs gedurende het afgelopen seizoen. Deze mooie basketbaldag waarop iedereen kosteloos wordt uitgenodigd, eindigt met een vriendenwedstrijd die op provinciaal niveau twee plaatselijke clubs tegenover elkaar plaatst, nl. Royal Linthout BC en United Basket Woluwe.

Previous Article
Feestdagen !
X