Sport - Archieven

Opendeurdage in grootse stijl in het sportcomplex Poseidon

Met vijftig kaarsjes uit te blazen gaat de ploeg van het sportcomplex Poseidon alle zeilen hijsen ter gelegenheid de opendeurdagen in het weekend van 6 en 7 september a.s. om  het sport’schip’ nog beter  te leren kennen.

Zaterdag zal de hele wateroppervlakte (zwembad, aanleerbad en plonsbad) gratis toegankelijk zijn van 7u30 tot 19u. Diverse animaties komen aan bod zoals sessies van babyzwemmen, cursus aquagym, duikdopen, zwembrevetuitreikingen. In de andere zalen van het complex bent u welkom voor kennismakingen of inleidingen, onder de vorm van demonstraties, van bijna alle activiteiten die gedurende het jaar worden aangeboden: seniorengym, zumba, zumba ‘Gold’ en zumba step, L.B.H. (Leest/Buikspieren/Heupspieren), pilates, rugschool, ‘Maxi Body Workout’ en ‘Deep Body Stretch’, ‘cardio-boxing’, klassieke dans, ‘hip-hop’, ‘break’, tapdansen, hedendaags, jazz, ‘new style’ en Indiaanse dans, muurklimmen, tafeltennis, judo, karate, zelfverdediging, volley, badminton, mini-tennis, psychomotriciteit, mini-basket,…

De toegang tot de installaties evenals tot alle animaties is volledig gratis gedurende de hele dag en een gedeelte van de activiteiten zal nog worden georganiseerd de dag daarop. (het programma is beschikbaar aan de kassa van het sportcomplex vanaf 18 augustus).

Info : 02 771 66 55 – poseidon.piscine@telenet.be

X