Sport - Archieven

Hulde aan onze kampioenen

De erelijst 2014 van de Overwinningen van de Sport en van de Toekomst zal op zondag 30 november worden bekendgemaakt tijdens de traditionele gala-avond die om 18 uur van start gaat in de grote spektakelzaal van Wolubilis.

Enkele dagen geleden stelden de leden van de raad van bestuur van het Sportfonds van Sint- Lambrechts-Woluwe de lijst samen van de verschillende winnaars – individuele deelnemers en teams van de gemeente – die zich het voorbije seizoen hebben onderscheiden. Zoals gewoonlijk zal ook hulde worden gebracht aan enkele bijzonder verdienstelijke leiders of sporters met een welgevulde carrière achter de rug.

Net als bij de vorige edities zal de plechtigheid aan elkaar worden gepraat door Be TV-journalist Jean-François Remy, de geknipte man voor deze taak. En hoewel de avond uiteraard volledig in het teken staat van sport, is er ook ruimte voor enkele artistieke intermezzo’s. Verschillende dansgroepen en jonge zangers, voor het merendeel afkomstig uit Sint-Lambrechts-Woluwe, zullen de kans krijgen om het publiek enkele staaltjes van hun talent te tonen. Zullen dit jaar het podium van Wolubilis bemannen: Alaeti Dance Center, Movimento, Tarab, Zumba Poseidon, Mathylde en Epolo.

Info: diensten van schepen Éric Bott – 02 776 82 56 – sport@woluwe1200.be

X