Sport - Archieven

De Interscholen Zwemspelen te Poseidon

Elk jaar stelt Sint-Lambrechts-Woluwe een reeks sportieve trefdagen voor waarop de leerlingen van het lager onderwijs worden uitgenodigd. Na reeds begin oktober de paden van het Fallonstadion te hebben afgelopen, hebben deze leerlingen immers het sportcomplex Poseidon in het vizier.

Op vrijdag 19 februari a.s., worden de Interscholen Zwemspelen gehouden in samenwerking met de plaatselijke club Royal Brussels Poséidon, een evenement dat trouwens in 2015 de 50ste editie vierde.

Op deze late namiddag doet het enorm deugd om het uitbundige enthoesiasme van de jonge deelnemers te mogen aanschouwen en om deze vrolijke borreling mee te maken die, over de jaren heen, die heeft bijgedragen tot de bekendheid van deze aangename trefdag.

Zowel het hoofdzwembad als het kinderbad maken deel uit van dit gevarieerd programma : een speels parcours per ploeg voor de kinderen van het eerste jaar, aflossingswedstrijden voor die van het 2de, 3de en 4de jaar en individuele baantjes van 50 meter voor de groteren.

Inlichtingen : 02 771 66 55 – poseidon.piscine@telenet.be

X