Sport - Archieven

Zomerstages « Multisport & Ontdekkingen » te Poseidon

Jaar na jaar bevestigt de formule van de «multisport en ontdekkingsstages»z’n status als referentie in het gamma zomeractiviteiten in het Sportcomplex Poseidon. Vanaf 4 juli en dit gedurende 4 weken kunnen deelnemertjes tussen6 en 10 jaar, fladderen tussen verscheidene sportieve disciplines waarvan een aantal tamelijk traditioneel (basket, volley, badminton, tafeltennis, zwemmen, tennis,…) en andere minder gekende (kinball, indiaca, unihock, Canadese crosse, handball,…). Tussen twee sportactiviteiten door wordt de stage vervolledigd met spelletjes van spelen, kookactiviteiten, een uitstap naar een museum, een partijtje minigolf,…

Bijdragen : 115 €/week (van 9u tot 16u) of 70 €/week (van 9u tot 12u) voor kinderen die wonen te Sint-Lambrechts-Woluwe en Kraainem – 126 €/week of 80 €/week voor diegenen uit een andere gemeente. De tarieven worden aangepast voor de week van 18 juli (4 dagen).

Mogelijkheid tot voor- en naopvang (van 8 tot 9u en van 16u tot 17u30) voor 10 €/week. De deelnemers voorzien een waterflesje, een versnapering en een picknick voor de dag alsook een sportuitrusting met sportschoenen zonder-strepen makende zolen en hun zwemuitrusting.

Inschrijvingen aan de kassa van het zwembad.

Inlichtingen: 02 771 66 55 – direction@poseidon-wslw.bewww.poseidon-wslw.be

X