Sport - Archieven

In vorm voor de zomer !

Ingenesteld in het sportieve landschap van Sint-Lambrechts-Woluwe, biedt het Fallonstadion, op initiatief van sportschepen Eric Bott, sinds ondertussen enkele jaren twee activiteiten aan bedoeld om de inwoners aan het sporten te krijgen.

Er zijn vooreerst de regelmatige sessies van het « start to run »-programma om de fysieke conditie op te vijzelen door te lopen. Dit concept richt zich tot iedereen, sportief of minder sportief, die (opnieuw) een fysieke activiteit wenst op te starten, geheel buiten de wedstrijdgeest en in een gemoedelijke groepssfeer. Het doel is zeker niet om topchrono’s neer te zetten !

“>Om eenieder het juiste type inspanning te laten kiezen, is er een programma met verschillende moeilijkheidsgraden, gespreid telkens over ongeveer drie maanden en begeleid door gespecialiseerde monitoren. De eerste lentelopen zijn voorzien op maandag 11 april.

+ In meer op weten

Enkele dagen later, op 16 april om precies te zijn, gaan de nieuwe cursussen «Nordic walking» van start, een begeleide activiteit die later z’n intrede heeft gedaan in Sint-Lambrechts-Woluwe maar die eveneens kan rekenen op een bescheiden succes. Belangrijk hier is het opwekken van een matige cardio-vasculaire activiteit evenals het gebruik van alle spiergroepen met matiging nochtans van de inslag op de grond door het gebruik van stokken waardoor de gewrichten worden gespaard. Bij elke uitstap worden de deelnemers begeleid door ervaren instructeurs afkomstig van het Nordic Fitness Center Brussels.

+ In meer op weten

Inlichtingen en inschrijvingen : 02 770 03 44 – fondssportif@woluwe1200.be

X